Verrassingsbruiloft in Nagele & Schokland

Hoe vet! De mensen die wisten dat Bram & Anne Wytske gingen trouwen afgelopen zaterdag waren op één hand te tellen. De gasten waren namelijk uitgenodigd ter gelegenheid van het feit dat ze 12,5 jaar bij elkaar waren. Op het schitterende werelderfgoed Schokland startte er een Schokkertocht met verhalenvertelster naar de andere kant van het voormalig eiland. Daar zou een concert worden gegeven in de museumkerk uit 1834 (Bram en Anne Wytske zijn muziekliefhebbers, door de dag heen speelde singer/songwriter Tim Dawn op verschillende plekken live muziek). Het concert begon en hoewel er hier en daar wel wat gespeculeerd werd (ik moest m’n acteerskills nog uit de kast halen want ook ik werd ondervraagd), waren de reacties natuurlijk fenomenaal toen Bram in pak binnenliep naast z’n moeder. Hij had een kruiwagen met stropdassen en bloemen bij zich: de kerk was immers nog niet versierd en de gasten waren niet gekleed op een bruiloft. In een schitterende dienst (met oa. live muziek door Rachèl Louise) werd het huwelijk bevestigd, waarna het feest werd voortgezet op Afslag Nagele, waar de gasten ’s ochtends al hun tentje hadden opgezet. Bram & Anne Wytske: onwijs tof dat ik jullie dag mocht vastleggen en veel geluk samen!

welkom en settelenverhalenvertelster schoklandSchokkertochtslapend kind op armopmaken bruidbinnenkomst bruidegomreactie gasten verrassingshuwelijkweggeven bruidegom door moederverrassingsbruiloft en ad hoc aankledingbinnenkomst bruid en reactie bruidegom

Jochem & Anneke trouwen in omgeving Den Haag

6 juli 2013 gaat bij mij de boeken in als één van de warmste bruiloften die ik tot nu toe heb mogen fotograferen. Maar wat was het een mooie dag! Een stralend bruidspaar werd omringd door prachtige bloemen en veel leuke gasten. Jochem kwam Anneke ophalen bij haar ouderlijk huis in Den Haag, waarna we meteen wat foto’s hebben gemaakt in Wateringen. Het burgerlijk huwelijk werd vervolgens voltrokken in het Oude Raadhuis te Wateringen en het kerkelijk huwelijk in een prachtig klein idyllisch kerkje in ’t Woudt (de Woudtse kerk). De locatie voor borrel, diner en feest was Vijverschie in Schipluiden, een hele sfeervolle plek: kampvuurtje, schommel, schapen, weiland… En daar midden tussenin stond een prachtig gedekte, lange tafel waar aan gedineerd werd. Jochem & Anneke, gaaf dat ik jullie dag heb mogen vastleggen en heel veel geluk!
bruidsmake-upbruidsmake-upkapselvader-van-de-bruidbruid-komt-van-de-trapfotoshootmanchetknopenringenburgerlijk-huwelijkoude-raadhuis-wateringenwoudtse-kerk-twoudt-schipluidenkerkelijk-huwelijkbruidspaardinerlange-tafel Vijverschie Schipluidenopeningsdanstrouwfeest Vijverschie Schipluiden

Bruidsfotografie Haarlem, Arjo & Rosa

Vorige week zaterdag trouwden Arjo & Rosa in Haarlem. Het is deze dagen bijna niet meer voor te stellen, maar het was een stralende dag. Zon met af en toe een wolkje: het perfecte weer voor foto’s. Arjo kwam zijn bruid ophalen bij het ouderlijk huis van Rosa in Haarlem, waarna we vertrokken naar een perfect verzorgde high tea bij Fuel in Bloemendaal aan zee. Taart, cupcakes, broodjes, hapjes, ik heb geloof ik nog nooit zoveel lekkers bij elkaar gezien (uitgezonderd een patisserie in Parijs waar ik ooit eens kwam). Hierna de duinen in gelopen voor een paar foto’s, gelukkig vond het bruidspaar het geen probleem om een stukje ruiterpad te volgen (oeps, plantjes met plakbolletjes dol op tule!) voor een mooi plekje. De dienst vond plaats in de Groenmarktkerk in Haarlem, waarna de rest van de dag (receptie, diner en feest) plaatsvond in De Bruijnerie. Al met al een goed verzorgde dag met alles erop en eraan, maar wat wil je ook met zo’n weddingplanner. Arjo en Rosa, leuk dat ik jullie dag mocht vastleggen, heel veel geluk samen!

Bruid lakt nagelsMake-upHigh tea bij Fuel in BloemendaalHigh tea bij Fuel in BloemendaalGasten zitten aan tafelHigh-teaFuel BloemendaalZonnebrandTrouwfoto op het strandBolletjes in de jurkTrouwfoto in de duinenTrouwfoto in de duinenBruidspaar hand in handPortret bruid en bruidegomDetailfoto van de ringenBinnenkomst bruid in de kerkOverzicht kerkTrouwgeloftes worden uitgesprokenRingen worden aangereikt door zusjesDe kusInzegening tijdens kerkelijk huwelijkBruidspaar met oudersKids in pakToastCupcakes

Ron en Rianne trouwen in Haarlem

Ron en Rianne trouwden afgelopen vrijdag in het prachtige Haarlem. Bij het ouderlijk huis van de bruid verzamelden de gasten zich en kwam Rianne de trap af. Hierna hebben we foto’s gemaakt in het oudste hofje van Nederland (anno 1395!), het hofje van Bakenes. Ondertussen werd er een oude bakfiets opgehaald waarmee het bruidspaar naar het stadhuis fietste. Veel bekijks natuurlijk, en een spetterende aankomst. De ceremonie werd vervolgens voltrokken in de Gravenzaal van het stadhuis van Haarlem. Hierna liepen we naar Stempels waar de bruidstaart werd aangesneden. En niet zomaar een bruidstaart! Een heuse regenboogbruidstaart gemaakt door vrienden van het bruidspaar en heel mooi van buiten, maar misschien nog wel mooier van binnen! Ron en Rianne, heel veel geluk samen!

Gijs en Anne-Laura trouwen op Terschelling

Afgelopen zaterdag trouwden Gijs en Anne-Laura op Terschelling. Ondanks matige voorspellingen werd het een prachtige dag. De ceremonie vond plaats in een sfeervol kerkje op West-Terschelling waarna werd gegeten en gefeest in de Zandzeebar in Formerum aan zee. De gasten werden vervoerd met een eigen bus en het bruidspaar zelf reed in een oude DAF over het eiland, wat resulteerde in veel stilstaande mensen, duimen, felicitaties en gejoel. Terschelling is een prachtig eiland met een rijke natuur. Alles is te fietsen en de mensen zijn vriendelijk. Kortom, we komen er nog eens terug. Gijs en Anne-Laura, leuk dat ik erbij mocht zijn om jullie dag vast te leggen en veel geluk samen!

Bruidsmake-upAantrekken trouwschoenen