Over Ties

Geboren in 1985. Ik weet nog goed dat ik van mijn vader mijn eerste camera kreeg: een analoge Pentax spiegelreflex met verschillende lenzen. Ik was toen denk ik 14, experimenteerde met alle instellingen en werd spelenderwijs bekend met de camera. Thuis hadden we foto’s aan de muur hangen van mijn opa, Bert van Voorden, die veel foto’s maakte van Haarlem. Hij wist hoe je foto’s moest maken. Ik kijk nog vaak met veel bewondering naar zijn foto’s.
In 2008 trouwden mijn schoonzus en zwager. Ik was vereerd toen ze mij vroegen om die dag foto’s te maken, het was de eerste bruiloft die ik fotografeerde. Inmiddels heb ik heel wat bruiloften gefotografeerd (50+) en heb ik ontdekt dat het prachtig werk is. Ik vind het steeds weer gaaf om zo’n belangrijke dag van zo dichtbij mee te mogen maken.
Naast de bruiloften die ik fotografeer, ben ik getrouwd, vader van 2 prachtige kinderen, perfectionist, christen, designer (ik studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft), retailfotograaf (check www.foodretaildesign.nl voor fotoreportages van supermarkten) en I love to shoot weddings!
Ties