Werkwijze

Ik probeer op een bruiloft vast te leggen wat er gebeurt. Dat klinkt misschien logisch, maar daarmee bedoel ik dat ik zo weinig mogelijk in scène zet. Registreren in plaats van regisseren. Hierbij heb ik oog voor sfeer, detail en hoe andere gasten de dag beleven. De mooiste foto’s vind ik foto’s waarop iets authentieks te zien is.

Kennismaking is altijd vrijblijvend. Ik hoef ook niet tijdens de kennismaking al van jullie te horen of jullie me definitief willen boeken of niet, denk er rustig even over na. Tijdens een eerste gesprek heb ik meer werk bij me: jullie kunnen de foto’s van een complete bruiloft zien, albums vasthouden en meer lay-outs van albums zien die ik gemaakt heb. Uiteraard bespreken we uitgebreid de mogelijkheden en beantwoord ik graag al jullie vragen.

Omdat mijn tarief in de meeste gevallen voor zich spreekt, wordt dit meestal in het gesprek al afgestemd. Mochten jullie hele speciale wensen hebben of mocht jullie dag bijvoorbeeld uit meerdere delen bestaan, dan kan ik een offerte op maat maken. In beide gevallen volgt hierna de rekening waar 10% aanbetaling in gevraagd wordt. Als deze aanbetaling wordt voldaan, wordt tegelijkertijd akkoord gegaan met de (bijgevoegde) algemene voorwaarden. Het overige bedrag kan tot twee weken na de bruiloft worden voldaan.

Als jullie vroeg zijn begonnen met jullie zoektocht naar een fotograaf, kan het goed zijn om kort voor de bruiloft nog een keer af te spreken om de dag door te spreken, dit is dan ook geen enkel probleem.

Op de dag zelf kom ik altijd met de auto zodat ik niet afhankelijk ben van anderen. Bovendien kan ik op een locatie zo net even iets eerder arriveren, zodat ik jullie aankomst kan fotograferen.

Mochten jullie nog vragen hebben, voel je dan vrij om contact met me op te nemen. Jullie kunnen natuurlijk ook een loveshoot boeken om te kijken hoe het nou in z’n werk gaat. En je ziet dan natuurlijk meteen of ik jullie een beetje voordelig op de foto kan zetten!